4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Un meniu complet 2 in 1, delicios !
Curatam si spalam cartofii, ii taiem in 4/6 si ii punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.
Pana fierb cartofii, portionam pulpele si le condimentam cu sare si piper.
Din cartofii fierti, pregatim un piure, in care adaugam unt, cascaval, ou, nucsoara, sare si piper. Pornim si cuptorul aragazului.
Pregatim 4 tavite pe care le ungem bine cu unt, punem cate o lingura bunba de piure, asezam o bucata de pulpa si acoperim bine cu piure de cartofi. Punem cateva bucatele de unt, deasupra, cate o frunzulita de marar si asezam portiile intr-o tava de aragaz. Dam la cuptor, pentru 50’, pana se rumeneste frumos deasupra.
Se lasa cateva minute sa se raceasca si se serveste alaturi de salata proaspata sau muraturi.
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult